Hírek

Tudományos konferencia a jövő takarmányozásáért

A múlt hét folyamán 3 napos, nemzetközi állattakarmányozási és takarmánygyártási szakkonferencia és tréning került megrendezésre Kolozsváron, Romániában.

Az esemény célja az volt, hogy összehozza a piaci szegmens azon szereplőit, akik élen járnak a kapcsolódó iparágak technológiai és módszertani fejlesztésében, a szakemberek megosszák egymással tudásukat, jövőbe mutató fejlesztéseiket és együtt még magasabb szintre emeljék az állattartás és takarmányozás minőségét.

A konferencia főszervezői az UBM Feed Romania, mint Románia egyik vezető független takarmánygyártója, az USSEC, US Szójaexport Tanács, valamint az ANFNC, a romániai takarmánygyártók szakmai szervezete és érdekképviselete voltak. Romanian Feed Manufactures Association.

Az Abraziv, mint szakmai partner és arany fokozatú támogató vett részt a rangos eseményen.

A rendezvény első két napján alkalmazott állattakarmányozási, és takarmányüzemi témaköröket felölelő előadásokat hallhattak a résztvevők a szakma neves előadóitól (a teljesség igénye nélkül: Jan van EYS, USSEC Europe; Gonzalo MATEOS, UPM Madrid; Peter H.D. LANGE, CPM Europe, etc.). További témája volt a programsorozatnak a szója alapú összetevők beépítése az általános takarmányozási gyakorlatba.

A zárónapon az UBM Feed Románia kerelőszentpáli takarmánygyára technikai és tudásmegosztó workshopnak adott otthont az esemény szervezője és házigazdájaként. A 2019-ben átadott üzem kivitelezője az Abraziv Kft. volt, ennek apropóján az itt tartott kerekasztalbeszélgetésre moderátorként Sárközi Botondot, az Abraziv Kft. romániai leányvállalatának, az Abraziv Trade Srl.-nek az ügyvezető igazgatóját kérték fel, az üzembejáráson pedig Mondik Zsolt, az Abraziv kft. ügyvezető tulajdonosának vezetésével vehettek részt a meghívottak.

Kérjen további információt