Szolgáltatások

Amit nyújtunk

Termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítunk komplett üzemek és gyártósorok tervezésétől a kivitelezésig.

Tervezés

Takarmányipari és ömlesztett árukezelő gépeink, üzemeink építése hosszabb távú projekteket foglal magában. Az ajánlattétel és az üzembe helyezés között több év is eltelhet.

A tervezés aprólékos folyamat, melynek során felmérjük ügyfelünk hosszú távú fejlesztési igényeit. Megismerjük az általa gyártott termékek technológiai szükségleteit, illetve felmérjük a kívánt gyártási kapacitást.

Lépésről lépésre konzultálunk, hogy az általunk alkalmazott technológiai folyamatok közül a legkedvezőbbet válasszuk ügyfelünk számára, hiszen az általunk tervezett és telepített üzemeknek a következő 15-20 évben biztosítaniuk kell ügyfeleink zavartalan termelését.

Ajánlatunk kiterjed szinte teljesen automatizált üzemegységek kialakítására is. Tervező csapatunk a legkorszerűbb eszközöket használja, mint például a 3D lézerszkenner földmérést és a 3D CAD tervezést.

Fejlesztés és innováció

A kiváló minőségű termékek és szolgáltatások biztosításának érdekében vállalatunk kiemelt figyelmet fordít a folyamatos fejlesztésekre, eszközeinek korszerűsítésére és innovációjára.

A takarmányipari és az ömlesztett anyagkezelő gyár-komplexumok kivitelezésekor tapasztalt mérnökeink és szakembereink segítségével rugalmasan és gyorsan reagálunk a felmerülő problémák megoldására.

A vevő kérésének megfelelően alakítjuk a megrendelést, és mivel ez egy hosszú távú folyamat, a kivitelezés során felmerülő további vevői igények okozta változásokat is képesek vagyunk bármikor integrálni a leendő üzem kialakításába.

Elengedhetetlen a folyamatos műszaki fejlesztés, a karbantartási igény csökkentése, a hatékonyságra és a gazdaságos működtetésre irányuló újabbnál újabb innovatív ötletek tesztelése.

Gyártás

Cégünk legdinamikusabb üzletága a takarmányipari és ömlesztett anyag kezelő üzemek kivitelezése, és gépsorok gyártása. A tervezési folyamatot az előkészítés követi.

Az üzemet alkotó technológiai berendezéseket és gépeket állandó szakember gárdánk gyártja mérnökeinkkel folyamatosan egyeztetve. A teljes kivitelezést követően beüzemelve és működési engedélyek birtokában adjuk át az üzemet megrendelőinknek.

Meghatározó takarmányipari vezérgépgyártóként kiemelten fontosnak tartjuk szerepvállalásunkat régiónk takarmányipari technológiai szintjének fejlesztésében.

Projekt Menedzsment

Az Abraziv Kft. olyan professzionális csapatra támaszkodik, amely kiemelkedően széles körű szakértelemmel és hazánkban egyedülálló, üzletágspecifikus tapasztalatokkal rendelkezik.

Ennek eredményeként az elmúlt időszakban társaságunk egy viszonylag dinamikus növekedési szakaszon ment keresztül. Cégünk az előző időszakban általában évente egy nagy takarmányipari projekten dolgozott. Jelenleg több nagy projektet kezelünk egyszerre.

Kapcsolataink megfelelő ápolásának és versenyképességünk megőrzésének köszönhetően cégünk kiváló szakembergárdával bővítette csapatát.

Egy komplex takarmánygyár építéséhez elengedhetetlen a pontos logisztikai szervezés, a precíz munka, az összefogott, alvállalkozókból álló kivitelező csapat, melyet cégünk évtizedek óta megtart.

Támogatás

A gyártás és tervezés folyamata egyaránt komplex feladat, éppen ezért az átadást követően is biztosítjuk a hatékony működtetést.

Fontosnak érezzük az elkészült üzemeink és gyártósorok utógondozását, így cégünk szakértő szerviz- és pótalkatrészháttérrel, valamint szerviz-megállapodással támogatja partnerüzemeink folyamatos, hosszú távú és versenyképes üzemeltetését.

Ebbe beletartozik a granulálógépek, expanderek eseti és időszakos szervizelése, a granulálómatricák értékesítése és felújítása, nyomógörgő palástok és -alkatrészek biztosítása, a komplett nyomógörgők összeszerelése, valamint a takarmányüzemi technológiák teljeskörű alkatrészellátása.

Ehhez elengedhetetlen a megfelelő szállítás. Az Abraziv Kft. folyamatosan bővíti korszerű gépjárműparkját, amely lehetővé teszi a szerszámok és alkatrészek egyszerű, biztonságos mozgatását, rögzítését és gyors szállítását.

Minőségbiztosítás

Cégünk folyamatos törekszik arra, hogy mind az ügyfelei igényeinek, mind az alkalmazandó jogszabályok követelményeinek maximálisan elégedet tegyen a termékek előállítása és a létesítmények megépítése során.

Vállalatunk az MSZ EN ISO 9001:2015 szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer szerint működik, biztosítva ezáltal az előírásoknak megfelelő, magas színvonalú tevékenységét, valamint társaságunk jó piaci pozícióját.