Termékek

Folyamat-automatizálás

Közel 20 éves múltra tekinthet vissza, amelyet nagyszabású beruházások és jelentős projektek fémjeleznek Magyarországon és külföldön egyaránt. Az Abraziv automatizálási részlegét sokéves szakmai tapasztalattal rendelkező műszaki szakemberek alapították, hogy megvalósítsák a takarmánygyárak, állateledelgyárak és egyéb mezőgazdasági technológiák teljes automatizálási és telepítési munkáit.

Amit nyújtunk

Ipari automatizált takarmánygyárak

Takarmánygyárak részére szállított folyamatirányító rendszerünk biztosítja az alapanyag érkezésétől a kész táp elszállításáig a technológiai berendezések komplex vezérlését, megjelenítését, ellenőrzését. A termelési folyamat nyomon követhető, a termelési adatok mentésre kerülnek. Korszerű rendszereink a Siemens PLC által vezérelt pontos, öntanuló összeméréssel alkalmasak a legszigorúbb takarmánygyártási előírások kielégítésére.
Az folyamatirányító rendszerbe mentett - korlátlan ideig tárolható - adatok alapján az előállított tápok és premix összetétele, mennyisége, keverési ideje és a gyártó személy bármikor visszakereshető.
Lehetőség van a vállalatirányítási rendszerrel való online kapcsolatra, ezáltal az ott meghatározott receptek és gyártási programok azonnal rendszerünkbe kerülnek, és a keletkezett adatokat a vállalatirányítási rendszer azonnal feldolgozza. Lehetőség van az alapanyag-fogadás illetve kiadásvezérlés térbeli szétválasztására is. Távfelügyeleten keresztül online bármikor be tudunk avatkozni a rendszerünkbe segítségnyújtás és karbantartás céljából.

Automatizált pet food üzemek

A házi kedvenceink tápjainak előállítására igen korszerű és teljesen automatizált pet food gyárakat létesítünk.
Cégünk tervezi, gyártja és szoftverekkel látja el a petfood gyárak vezérlő berendezéseit. A rendszer receptek alapján vezérli a táp keverését, darálását, az extruder vezérlését és szabályozását, ill. a különféle folyadékok adagolását. A kezelő érintőképernyős számítógépen kommunikál és a termelési adatok mentésre kerülnek. A gyár több területére kihelyezett kliens gépek lehetővé teszik a technológiai folyamatok távoli figyelemmel kísérését is.

Kérjen több információt