Iparágak

Ismerjük iparágát

Elsődleges szempontnak tekintjük, hogy ügyfeleink számára a legvonzóbb technológiai megoldásokat találjuk meg, amelyek magas minőség mellett gazdaságosak, hatékonyak és fenntarthatóak.

Takarmány

Szorosan együttműködünk Önnel, hogy mindig egy lépéssel előrébb járjon versenytársainál. Megoldásaink moduláris felépítésűek, így a gyártási folyamatához igazíthatja őket. Hozzáadott szolgáltatásokat, karbantartást, javításokat, automatizálást és technológiai támogatást is kínálunk. Ezeket mind úgy alakítottuk ki, hogy kiváló minőségű termékeket és költséghatékony folyamatokat biztosítsunk. Üzemeink és berendezéseink a legszigorúbb higiéniai előírásoknak is megfelelnek.

Premix

A teljes feldolgozási lánc során, a komponensektől a csomagolt termékig, a szükséges berendezések mellett támogatjuk Önt technológiai tudással, automatizálási szakértelemmel, kiegészítő szolgáltatásokkal, szerviz és pótalkatrészellátással és mérnöki háttérrel. Folyadék- és poradagoló rendszereink gramm pontossággal üzemelnek, így biztosítva, hogy a koncentrátum- és premix üzemek a legmagasabb minőségű termékeket állítsák elő, maximális pontossággal.

Állateledel

Egy magas minőségű állateledelnek táplálónak és ízletesnek kell lennie a házi kedvencek számára, de az állattartók számára fontos szempont az is, hogy egészséges és megfizethető legyen.
Feldolgozási megoldásaink az alapanyagkezeléstől a késztermékelőállításig mindenre kiterjednek.

Berendezéseink megfelelnek a legmagasabb minőségi sztenderdeknek, hogy a kisállat csemegék változatosak, frissek és kifogástalan minőségűek legyenek a legkülönfélébb összetevők esetén is.

Extrudálási folyamatainkat szigorúan ellenőrizzük, maximális gyártási flexibilitás, költség- , energia- és anyaggazdaságos megoldások mellett.

Biomassza

Az Abraziv megbízható partner a granuláláshoz és őrléshez szükséges csúcskategóriás berendezések terén a legkülönfélébb fa- és mezőgazdasági termékek széles skálájához. Berendezéseink kemény és puha faanyagokat, tűzifát, szalmát, füvet, héjat, valamint gyorsan növő tüzelőnövényeket dolgoznak fel.

A tartósság kulcsfontosságú ebben a piaci szegmensében, ahol a berendezéseket az év 365 napján, a nap 24 órájában történő használat során rendkívül nagy terhelés éri. Technológiai hátterünk segítségével teljes mértékben ellenőrizheti a gyártás minden lépését. Személyre szabott megoldásokat kínálunk a teljes folyamatra: őrlés, kondicionálás, granulálás, hűtés és rostálás.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérje ajánlatunkat!