Hírek

Részt vettünk a Victam International takarmányipari szakkiállításon Hollandiában

A VICTAM International a világ legnagyobb, kifejezetten állati takarmányt feldolgozó iparágainak szóló rendezvény.

Rendszerint csatlakozik hozzá a GRAPAS Europe, a gabona-, liszt- és rizsfeldolgozó iparágak szakkiállítása, valamint a VIV Europe, mely innovatív szolgáltatásokat és technológiákat mutat be a baromfi- és tojáságazatra összpontosítva. A kiállítás az iparágak döntéshozóit hozza egy tető alá az ágazatok gyártóival és szolgáltatóival, három napon keresztül, mindezt egy helyen. Emellett lehetőséget biztosít egy sor színvonalas ipari konferencián való részvételre és a kollégákkal és ügyfelekkel való üzleti kapcsolatfelvételre.

A Victam International hagyományosan háromévente kerül megrendezésre. Idén május 29. és június 3. között Hollandia, Uttrecht városa adott otthont az eseménynek.
Az Abraziv Kft. hosszú évek óta rendszeres kiállítója az európai szakvásárnak, ahová idén 18 munkatársunkkal érkeztünk. A rendezvényt sok hasznos tapasztalattal, pozitív élményekkel és eredményes találkozókkal zártuk.
A soron következő Victam 2025 június 3-5. között kerül megrendezésre ismét az uttrechti Jaarbeurs kongresszusi központban.

Kérjen további információt