Hírek

Új gyártóüzemmel bővül az Abraziv Kft.

2023. január 30-án ünnepélyes keretek között sor került vállalatunk új üzemcsarnokának alapkőletételére Kecskeméten, Paul Lechler utcai telephelyünk közvetlen szomszédságában.

Turák József ügyvezető köszöntőjében elmondta, a cégközpont 6 éve, 2017-ben a folyamatos bővülésnek és növekedésnek köszönhetően költözött ide a Kecskemét Déli Iparterületére, és most is, mint akkor, a fejlődés indokolta az új épület megépítését.

A beruházás részben állami támogatásból, az IFKA Magyar Multi Program segítségével valósul meg.

A két, egyenként 1000 négyzetméteres gyártócsarnok átadása az idei év augusztusára várható.

A beruházás technológiai fejlesztéssel is jár, olyan eszközök beszerzésére kerül sor, melyek elősegítik a gyártási folyamatok gyorsítását, modernizálását, valamint a gyártás volumenének növelését.

Mondik Zsolt ügyvezető beszédében kiemelte, vállaltunk közel 40 éve hisz abban, és működésével is azt bizonyítja, hogy a magyar gépgyártásnak van létjogosultsága. Büszkék vagyunk arra, hogy magyarként élvonalbeli technológiát képviselünk.

Az ünnepségen részt vett Szemereyné Pataki Klaudia Kecskemét város Polgármestere, dr. Szeberényi Gyula Tamás országgyűlési képviselő, Gaál József alpolgármester, a Bács-Kiskun vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, és Lévai Jánosné önkormányzati képviselő.

További megjelenések a témában:

Bővíti gyártókapacitását a kecskeméti Abraziv Kft. – galériával, videóval


Alapkőletétel az ABRAZIV Kft-nél (hiros.hu)


Kecskemét Online – Letették az ABRAZIV Kft. új iroda, szerelő- és késztermék tároló

csarnokának az alapkövét (keol.hu)

Kérjen további információt