Hírek

Az Agrárminiszter látogatást tett nálunk, az Abraziv Kft. székhelyén

Previous slide
Next slide

Nemrégiben abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy Dr. Nagy István, Magyarország agrárminisztere személyesen látogatott el hozzánk, az Abraziv Kft. kecskeméti székhelyére. A takarmányipari ágazatot érintő szakmai egyeztetést követően a Miniszter Úr rövid sétát tett a gépgyártó csarnokainkban és logisztikai magas raktárunkban.

Ahogy a látogatást követő beszámolójában is kiemelte, az agrártárca elkötelezetten támogatja a hazai gépgyártást, mert az agrárium hosszútávon a legkorszerűbb technológiával működő takarmánygyártó üzemekkel őrizheti meg versenyképességét és sikerességét.

Elismeréssel méltatta a közel 40 éves múltra visszatekintő Abraziv Kft. takarmányipari gépgyártásban és üzemépítésben kivívott szerepét és szakértelmét, mely nem csak itthon, de nemzetközi szinten is megállja a helyét.

A hatékony takarmányozás az állattartás kulcsfontosságú eleme, így a mezőgazdasági szektor szerves része.
Az Abrazivnál megrendelőinkkel együttműködve szakmai műhelyként azon dolgozunk, hogy megtaláljuk az optimális takarmánygyártási- és ömlesztettanyag-kezelési megoldásokat, a tervezéstől a takarmány- és premix gyárak kulcsrakész átadásáig, mindezt fenntartható és gazdaságos módon.

Kérjen további információt