Fővállalkozóként takarmánygyárak építésére és ömlesztettanyag-kezelési megoldásokra specializálódtunk.

Amit nyújtunk

Termékeket, megoldásokat és szolgáltatásokat biztosítunk komplett üzemek és gyártósorok tervezésétől a kivitelezésig.

Tervezés

Tervezés

Lehetőséget biztosítunk szinte teljesen automatizált üzemegységek kialakítására. Tervező csapatunk a legkorszerűbb eszközöket használja, mint például a 3D CAD tervezés és a 3D lézerszkenner felmérés.

Gyártás

Gyártás

A tervezési munkák után az előkészítés következik. Az üzemet alkotó technológiai berendezések és gépek gyártását állandó szakértő munkatársaink végzik, mérnökeinkkel szoros együttműködésben, folyamatos egyeztetések mellett.

Fejlesztés

Fejlesztés

A gyártás során tapasztalt mérnökeink és szakembereink segítségével rugalmasan és gyorsan reagálunk a felmerülő problémákra.

Innováció

Innováció

Műszaki eszközeink folyamatos fejlesztése mellett, a hatékonyságra és gazdaságos működtetésre irányuló innovációkat is folyamatosan teszteljük.

Projekt Menedzsment

Projekt Menedzsment

Egy komplex takarmánygyár építéséhez elengedhetetlen a pontos logisztikai szervezés, a precíz munka, az összefogott, alvállalkozókból álló kivitelező csapat, melyet cégünk évtizedek óta megtart.

Karbantartás

Karbantartás

Fontosnak érezzük az elkészült üzemeink és gyártósorok utógondozását, így cégünk szakértő szerviz- és alkatrész-háttérrel, valamint szervizszerződéssel támogatja partnerüzemeink zavartalan, hosszú távú és versenyképes működését.
0
Munkavállaló
0
Mérnök
0
Gyártóterület (m2)
0
Éves árbevétel (m)

Környezetvédelem

Az Abraziv elkötelezett amellett, hogy minimálisra csökkentse karbon lábnyomát és célja az üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése a működése teljes értékláncában. A bolygóval, alkalmazottainkkal, ügyfeleinkkel és a társadalommal szembeni felelősségteljes fellépés elengedhetetlen része üzletvitelünknek.

Fenntarthatóság

A fenntartható fejlődés az Abraziv számára vállalati elkötelezettséget jelent. A gazdasági, környezeti és társadalmi tényezők kiegyensúlyozott integrálása mellett a mindennapi üzleti tevékenységbe épült értékként kezeljük. Minden tevékenységünkbe beágyazzuk a fenntarthatóságot és az etikai gyakorlatokat azáltal, hogy felelősséget vállalunk tetteinkért és fejlesztéseinket is ebben a szellemben végezzük.

Takarmány

Megoldásaink segítenek a kiváló minőségű takarmány előállításában, valamint a nyersanyag és energia gazdaságos felhasználásában. Az iparágban sokéves tapasztalattal rendelkező technológiai partnerként támogatjuk Önt a megbízható takarmánygyártás minden területén.

Premix

Komplett üzemeket tervezünk és építünk premixek és koncentrátumok előállításához. Kiterjedt folyamatkezelési szakértelmünk segítségével kiváló minőségű premixeket állíthat elő, amelyek megfelelnek a legszigorúbb higiéniai előírásoknak, elkerülve a keresztszennyeződést.

Állateledel

Üzemeinket az Ön igényei szerint alakítjuk ki. Mélyreható műszaki és technológiai folyamatismeretünk és innovatív technológiánk segít hatékonyan és fenntartható módon biztonságos állateledelt előállítani a legmagasabb higiéniai előírásoknak megfelelően.

Biomassza

A tipikus biomassza tüzelőanyagok sokféle anyagból származnak, amelyeket gyakran csak hulladéknak tekintenek. Partnerként szorosan együttműködünk Önnel. Támogatásunk a tervezéstől a karbantartásig minden működtetési területet lefed.

Egyedi gépek tervezésétől kezdve, a gyártáson át a telepítésig, teljes technológiai vonalak kialakításán keresztül, komplett gyártó- és keverőüzemek létesítését is vállaljuk.
A befektetők - UBM Group, East Group és UBM Feed Romania Srl - fő célja az volt, hogy Romániában megvalósítsák Európa egyik legmodernebb, piacvezető technológiájával felszerelt takarmánykeverő üzemét.
A Master Good Group tulajdonában lévő nyírmadai takarmánygyár teljes rekonstrukcióját az Abraziv Kft. valósította meg a projekt fővállalkozójaként.

Friss híreink